Maskinudlejning i Thy

Vi tilbyder maskinudlejning i Thy og omegnen. Vi har mulighed for at tilbyde enten maskinudlejning med fører på en timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Alt efter dit ønske og behov. Har du behov for at snakke med os vedrørende et uforpligtende tilbud, eller eventuelt omkring mere information omkring maskinudlejning i Thy. Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte os!

Maskinudlejning i Thy, vi har alle de rigtige maskiner

Vi står klar til at kunne vejlede dig i dit projekt, eller rådgive dig hvad der er den bedste løsning, for at kunne udføre jeres opgave på den mest effektive måde. Vi dækker i hele Nordjylland, men mere Specifikt i Thy, Holstebro og Thisted

Du har altid mulighed for at kontakte Tommys Minigraverservice vedrørende maskinudlejning i Thy på telefon 20740813 eller på mail t-m-s@mail.dk.

Professionelt maskinudlejning i Thy, kvalitetsmaskiner

Her hos Tommysminigraverservice.dk udfører vi 100% et professionelt og effektivt gravearbejde i Thy og resten af Nordjylland. Dette inkludere blandt andet når der skal graves ud til kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andre former for gravearbejde. Derudover tilbyder vi også græs så- og slåning, samt snerydning for private og erhverv. Vi har altid styr på det nyeste udstyr og de lovpligtige krav. 

Minigravere til netop dine arbejdsopgaver

Med de små minigravere kan vi komme til selv de mindste stedet. Derudover kan de små maskiner også bruges til at begrænse mængden af skader på den belægning, grund eller andet de står på. Vi løser opgaver store som små, så som blandt andet planering af haver, eller andre opgaver hvor der kan være et stor behov for  en minigravemaskine.  

Som en ekstra tilføjelse er jeg som ejer også blevet certificeret vognmand og kan derfor også tilbyde vognkørsel!

Kontakt os for maskinudlejning, minigravere og meget mere i Thy!

Vi tilbyder også udlejning af vores minigravere her i Thy, så hvis du har brug for en minigraver i Nordjylland er du kommet til det rigtige sted!  Så hvis du kun har brug for minigraveren og ikke mandskabet så kan vi også være behjælpelige! Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, lige meget hvilke opgave og vejrforhold der er tale om. Så tøv derfor ikke med at kontakte os efter behov!

Maskinudlejning i Aalborg | Gravearbejde i Aalborg | Minigraver i Aalborg