Maskinudlejning i Thisted

Vi tilbyder også maskinudlejning i Thisted og den Nordjyske omegn. Vi har mulighed for at kunne tilbyde dig maskinudlejning med en fører på timebasis, hvis opgaven kun tager en kort periode. Eller også kan vi tilbyde en fører til en aftalt pris strakt over en længere periode. Dette tilbud bliver lavet i samarbejde med dig, og bliver skabt alt efter dit ønske og behov. Har du interesse i at modtage et uforpligtende tilbud fra os? Eller sidder du eventuelt inde med nogle spørgsmål du gerne vil have besvaret, så er du altid velkommen til at kontakte os!

Kvalitets maskinudlejning i Thisted og omegn!

Står du og har brug for vejledning eller rådgivning i forhold til dit projekt? Så er du også mere end velkommen til at kontakte os, vi vil hjertens gerne være behjælpelige med at give dig de ønskede resultater du prøver at opnå! Vi dækker i hele Nordjylland, men mere Specifikt i Thy, Holstebro og Thisted. Du har altid mulighed for at kontakte Tommys Minigraverservice vedrørende maskinudlejning i Thisted på telefon 20740813 eller på mail t-m-s@mail.dk.

Vi udfører et professionelt gravearbejde for dig

Her hos Tommysminigraverservice.dk sikre vi os altid at vi udføre et professionelt og effektivt gravearbejde i Thisted og omegnen, lige netop efter dine ønsker og behov! Dette inkludere blandt andet når der skal graves ud til kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andre former for gravearbejde i Thisted. Vi tilbyder blandt andet også græs så- og slåning, samt snerydning for private og erhverv. Vi har altid styr på det nyeste udstyr og de lovpligtige krav. 

Lej en minigraver fra Thisted, vi tilbyder professionelt maskinudlejning

Med de små minigravere har vi altid mulighed for at hjælpe dig, selv de mindste steder. Fordelen ved at gøre brug af en minigraver til dit gravearbejde, kan blandt andet inkludere at de udføre begrænsede skader på de belægninger maskinerne er placeret på under udførelsen. I vores virksomhed løser vi både små og store opgaver. Som en ekstra tilføjelse er jeg som ejer også blevet certificeret vognmand og kan derfor også tilbyde vognkørsel!

Kontakt os for maskinudlejning i Thisted, og få din minigraver her!

Vi tilbyder også udlejning af vores minigravere her i Thisted og resten af Nordjylland. Så hvis du kun har brug for minigraveren og ikke mandskabet så kan vi også være behjælpelige! Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, lige meget hvilke opgave og vejrforhold der er tale om. Så tøv derfor ikke med at kontakte os efter behov!

 

Maskinudlejning i Thisted | Gravearbejde i Thisted | Minigraver i Thisted