Maskinudlejning i Holstebro

Vi tilbyder også professionelt maskinudlejning i Holstebro og den Nordjyske omegn. Vi har mange års erfaring inden for denne branche, hvori vi har mulighed for at kunne tilbyde dig maskinudlejning med en fører på timebasis, hvis din opgaven kun tager en kort periode. Ellers har vi også mulighed for at tilbyde en fører til en aftalt pris, hvis opgaven er strakt over en længere periode. Dette tilbud bliver altid lavet i samarbejde med dig, og bliver skabt alt efter dit ønske og behov. Har du interesse i at modtage et uforpligtende tilbud fra Tommys Minigraverservice? Eller sidder du eventuelt inde med nogle spørgsmål du gerne vil have besvaret, så er vi altid klar til at modtage dit opkald!

 

Professionelt Maskinudlejning i Holstebro og omegn!

Står du og har brug for vejledning eller rådgivning i forhold til dit nuværende eller fremtidige projekt? Så er vu virksomheden du skal have fat i. Med vores mange års erfaring har vi netop skaffet os en lang liste af kunder og kompetencer som du kan gøre brug af som vores kunde! Det ville glæde os at hjælpe dig frem til dit ønskede resultat og mål! Vores virksomhed dækker i hele Nordjylland, men mere Specifikt i Thy, Holstebro og ThistedDu har derfor altid mulighed for at kontakte Tommys Minigraverservice vedrørende din maskinudlejning i Holstebro på telefon 20740813 eller på mail t-m-s@mail.dk.

Vi udfører et professionelt gravearbejde i Holstebro

I vores virksomhed går vi højt op i kvalitetssikring og udførelse, specielt når det kommer til udførelsen af et effektivt gravearbejde i Holstebro og resten af Nordjylland. Vores gravearbejde, vil altid blive udført efter jeres ønsker, behov og potentielle kommunale krav. Dette inkludere blandt andet når der skal graves ud til kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andre former for gravearbejde i Holstebro. Vi tilbyder blandt andet også græs så- og slåning, samt snerydning for private og erhverv. Vi har altid styr på det nyeste udstyr og de lovpligtige krav. 

Med vores små minigravere har vi altid muligheden for at kunne hjælpe dig lige meget størrelsen på den fremviste opgave. En af fordelene for en minigraver er blandt andet begrænsede skader på de terræn som maskinen er placeret på hen over opgavens forløb. Dette er netop på grund af den mindre størrelse og vægt. I denne virksomhed løser vi som sagt både små og store opgaver. Som en ekstra tilføjelse er jeg som ejer også blevet certificeret vognmand og kan derfor også tilbyde vognkørsel!

 

Vi tilbyder maskinudlejning i Holstebro: Minigravere samt større gravemaskiner!

Vi tilbyder også udlejning af vores minigravere her i Holstebro og resten af det dejlige Nordjylland. Så hvis du kun har brug for selve minigraveren og ikke mandskabet som der er tilhørende, så kan vi også være behjælpelige på dette punkt! Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, lige meget hvilke opgave og vejrforhold der er tale om. Så tøv derfor ikke med at kontakte os efter behov!

 

Maskinudlejning i Holstebro | Gravearbejde i Holstebro | Minigraver i Holstebro

*