Maskinudlejning i Holstebro

Vi tilbyder professionel maskinudlejning i Holstebro og den Nordjyske omegn. Vi har mange års erfaring inden for denne branche, hvori vi har mulighed for at kunne tilbyde dig maskinudlejning med en fører på timebasis, hvis din opgaven kun tager en kort periode.

Få en fast pris – Vi giver dig et skriftligt tilbud på maskinudlejning i Holstebro

Vi også mulighed for at tilbyde en fører til en aftalt pris, hvis opgaven er strakt over en længere periode. Dette tilbud bliver altid lavet i samarbejde med dig, og bliver skabt alt efter dit ønske og behov. Har du interesse i at modtage et uforpligtende tilbud fra Tommys Minigraverservice? Eller sidder du eventuelt inde med nogle spørgsmål du gerne vil have besvaret, så er vi altid klar til at modtage dit opkald!

Professionel maskinudlejning i Holstebro og omegn

Står du og har brug for vejledning eller rådgivning i forhold til dit nuværende eller fremtidige projekt? Så er vi virksomheden du skal have fat i. Med vores mange års erfaring stiller vi gerne vores kompetencer til rådighed for dig som kunde.

Vores virksomhed dækker i hele Nordjylland, men mere Specifikt i Thy, Holstebro og ThistedDu har altid mulighed for at kontakte Tommys Minigraverservice vedrørende din maskinudlejning i Holstebro på telefon 20740813 eller på mail t-m-s@mail.dk.

Vi udfører et professionelt gravearbejde

I vores virksomhed går vi højt op i kvalitetssikring og udførelse. Vores gravearbejde vil altid blive udført efter jeres ønsker, behov og potentielle kommunale krav. Dette gælder uanset om der er tale om:

  • Udgravning til kloakering
  • Kabler
  • Veje
  • Parkeringspladser
  • Byggeri

Vi tilbyder blandt andet også græs så- og slåning, samt snerydning for private og erhverv. Vi har altid styr på det nyeste udstyr og de lovpligtige krav. 

Lej en maskine, og få færdiggjort din opgave ligegyldigt størrelsen

Med vores små minigravere har vi altid muligheden for at kunne hjælpe dig lige meget størrelsen på den fremviste opgave. En af fordelene for en minigraver er blandt andet begrænsede skader på de terræn som maskinen er placeret på hen over opgavens forløb. Dette er netop på grund af den mindre størrelse og vægt. I denne virksomhed løser vi som sagt både små og store opgaver. Som en ekstra tilføjelse er jeg som ejer også blevet certificeret vognmand og kan derfor også tilbyde vognkørsel!

Minigravere samt større gravemaskiner

Vi er leveringsdygtige i minigravere og større gravemaskiner i hele Nordjylland. Hvis du kun har brug for selve minigraveren og ikke mandskabet som der er tilhørende, så kan vi også være behjælpelige på dette punkt. Vi står altid klar til at rådgive og vejlede dig, lige meget hvilke opgaver og vejrforhold der er tale om. 

 

Maskinudlejning i Holstebro | Gravearbejde i Holstebro | Minigraver i Holstebro