Maskinudlejning i Nordjylland

Vi tilbyder maskinudlejning i Nordjylland med fører på timebasis eller til en aftalt pris over en længere periode. Hvis du har brug for at modtage et uforpligtende tilbud, eller mere information omkring maskinudlejning, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi er altid friske på at rådgive, vejlede og give et bud på hvordan jeres opgave løses mest effektivt. Det geografiske område vi dækker i forhold til maskinudlejning i Nordjylland er blandt andet det geografiske område: Holstebro , Thy og Thisted.
Du har altid mulighed for at kontakte Tommys Minigraverservice vedrørende maskinudlejning i Nordjylland på telefon 20740813 eller på mail t-m-s@mail.dk.

 

Vi udfører et professionelt gravearbejde i Nordjylland

Tommys Minigraverservice udfører et professionelt og effektivt gravearbejde i Nordjylland, når der blandt andet skal graves ud til kloakering, kabler, veje, parkeringspladser, byggeri eller andet.

Derudover tilbyder vi også græs så- og slåning, samt snerydning for private og erhverv. Med de små maskiner kan vi komme til, hvor der ikke er meget plads, og de små maskiner begrænser skaderne på belægning, i haven og på byggepladsen. Vi løser også gerne mindre opgaver som planering af haver eller andet, hvor der er behov for en minigraver-gravemaskine. Som noget nyt er jeg også blevet vognmand og kan derfor også tilbyde vognkørsel for andre.

Har du brug for at udleje en minigraver i Nordjylland? Med Tommys Minigraverservice har du nemlig også mulighed for at leje en minigraver fra os! På den måde vil du have mulighed for at udføre dit eget arbejde, hvis der er behov for dette. Vi står som sagt altid klar til at rådgive og vejlede dig, i forhold til udlejning af minigravere i Nordjylland og arbejdet deromkring. Så tøv derfor ikke med at kontakte os efter behov!

 

Tommysminigraver tilbyder Maskinudlejning i Nordjylland